BakwagenMinikraanKarHakselaarHandgereedschap

Huren bij PackenZo?

Goede verhuur, tegen scherpe prijzen.

Packenzo techniek verhuur

Net dat ene zetje nodig om te starten met jouw project?

Hoe wij werken?

Ist sa verhuur kent u wellicht vanuit Eelke Idsardi. Hij regelt al meer dan 10 jaar zelfstandig verhuur van machines en gereedschappen. Tevens werken we samen met Maxmachineverhuur en zijn wij verhuurpartner van WRUNIT.

Packenzo techniek is de verzamelnaam voor al onze technische afdelingen en hier bieden wij deze diensten aan onder deze naam. Welkom. Wij bouwen door met deze mooie samenwerkingen.

Keuze?

We hebben een ruim verhuur aanbod van met o.a. een Bakwagen met laadklep, kar met huif, enkel en tandemassers, reclame kar, tuinmachines, hoogwerker, handgereedschap, grasmaaier, trilplaat, schuurmachine vloer, flex, steekwagen en nog veel meer.

Ons aanbod?

Ons aanbod staat nog niet volledig op de website we breiden dit langzaam uit. Maar dit betekend niet dat we het niet verhuren of verkopen. Neemt u gewoon even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Direct contact

[contact-form-7 id=”850″ /]

Gebruik maken van onze diensten?

We bieden naast ons verhuur assortiment de mogelijkheid machines en producten van ons te kopen. En omdat wij het onderhoud van onze machines zelf uitvoeren bieden we ok de mogelijkheid machines door ons te laten onderhouden en te keuren.

  • 0512 510 500

Locatie Franeker – Afdeling Techniek

Verhuur

Voor een korte periode een machine huren die je niet direct zelf even koopt. Wij hebben een assortiment machines en gereedschappen die klaar liggen om gehuurd te worden.

Verkoop

Kopen bij een bedrijf of relatie die je vertrouwd en die technische kennis van zaken heeft. Wij bieden de mogelijkheid een machine of gereedschap over te nemen of nieuw via ons te bestellen.

Onderhoud

Onderhoud van machines of gereedschappen is het behoud van de machine en verlengt de duurzaamheid. Het maakt het veiliger om mee te werken en hiervoor zorgen wij ook voor de keuring.

Service waar u wat aan heeft

Verhuur staat gelijk aan service verlenen, vertrouwd, snel, no nonsens. wij gaan de uitdaging aan om u te bieden wat u vraagt.

Verhuur assortiment

Jouw verhuurders

Eelke Idsardi

Henk Visser

Huren, kopen, onderhoud of keuring?

Bel ons om een afspraak te maken.

  • 0630086984

Eelke Idsardi