Pack & Zo | Techniek | ICT ComputersElektroMetaalTuinmachinesFietsenOpleidingenHoutbewerkingKeuringen

Pack & Zo | Techniek | ICT ComputersElektroMetaalTuinmachinesFietsenOpleidingenHoutbewerkingKeuringen

Pack & Zo zegt “Hi Tech”

Wie we zijn?

Pack & Zo | Techniek is een bedrijfsonderdeel welke gericht is op alle technische afdelingen en is ontstaan met een samenwerking tussen Eelke Idsardi en Henk Visser. Technische kennis en ervaring samen gebracht met training in vaktechniek, zorg en begeleiding.

Ons doel:

Het bieden van technische service aan consumenten en bedrijven op het gebied van een aantal technische afdelingen. Ieder onder leiding van een vakspecialist. Hier kun je terecht voor diverse diensten als onderhoud, reparatie, revisie, inkoop, verkoop, verhuur en opleiding. Het geven van opleiding, training en begeleiding op technisch gebied tot het behalen van vakcertificaten voor werk niveau. Ons doel de medewerkers (want zo zien wij naar onze mensen) te begeleiden naar een vervolg in de maatschappij, door de inzet jobcoaching en het bieden van praktijkgerichte werkplekken waar wij uw opdracht kunnen uitvoeren.

Hoe wij werken:

Op al onze afdelingen geven wij opleidingen met werkbegeleiding en traject ondersteuning van ons Stap naar Werk Team. We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden om te leren en om bezig te zijn met de ontwikkeling. Dit is bijvoorbeeld sociale problematiek maar denk ook aan beperkte vak vaardigheden. We bieden kansen voor de mensen die niet (meer) op school op hun plek zijn, en waar werken nog niet kan. Mensen met een sociale problematiek die moeite hebben met structuur in het dagelijkse ritme, werk, contacten, etc. zijn bij ons altijd welkom.

Elke afdeling staat onder begeleiding van een getraind en gecertificeerde leerkracht/begeleider we richten ons op de brede vak mogelijkheden en specifieke kennis.


Direct contact

Voor welk werk kunt u bij ons terecht?

Onze Pack & Zo techniek afdelingen

Groen

Onderhoud van de tuin rond uw bedrijfspand met hulp van onze machines en mensen kunnen wij u van dienst zijn.

Houtbewerking

Wij richten ons op hout productie waarbij seriewerk en leuk om te maken centraal staat. Maar ook maatwerk opdrachten zijn zeker te bespreken. De fun factor speelt hier een grote rol, in het maken, om van te leren, en om te verkopen.

Fietstechniek

In onze showroom hebben we een mooi aanbod van 2ehands fietsen, hier kunt u terecht voor aankoop, verkoop, onderhoud, of reparatie van u vertrouwde tweewieler. Ook voor elektrische fietsen!

Metaal & Elektro

Wij hebben een metaalwerkplaats waar we onderhoud en revisie van machines en gereedschappen uitvoeren. we kunnen op kleine schaal seriewerk uitvoeren voor metaalbewerking en doen montage van de elektrotechnische installatie en componenten.

Tuinmachines & Gereedschappen

Een machine voor reparatie of gereedschappen die moeten worden gekeurd? Wij geven machines weer een update en zorgen voor de relevante veiligheidsmaatregelen. U kunt bij ons ook terecht voor verhuur en in- & verkoop van machines en gereedschappen.

ICT – Computers

Computer assemblage, software installatie, reparatie, onderhoud, demontage, of verkoop. We staan u graag bij met de nodige ict kennis. U bent welkom in de showroom.

Voor consumenten en bedrijven hebben wij een “showroom & technische dienst” aan de Kelvinstraat 8 in Franeker.

Hier kunt u binnenlopen en uw wensen bespreken, welkom.

Onze Pack & Zo techniek diensten

Gebruik maken van onze diensten?

Geïnteresseerd? kom eens langs en ontdek ons uitgebreide verhuur assortiment de mogelijkheid om machines en producten van ons te kopen of wij van u. En omdat wij het onderhoud van onze machines zelf uitvoeren bieden we ok de mogelijkheid machines door ons te laten onderhouden en te keuren.

0512 510 500

Locatie Franeker – Afdeling Techniek

Contact?

Eelke Idsardi

Henk Visser