Pack & Zo | ICT ComputersElektrotechniekMetaalTuinmachinesFietsenOpleidingenHoutbewerkingKeuringen

Pack&Zo | Techniek

Wij zijn er voor de techniek met Verkoop, Inkoop, Verhuur, Onderhoud, Opleiding.

Packenzo | Techniek

Net dat ene zetje nodig om te starten met jouw project?

Hoe wij werken?

Ist sa verhuur kent u wellicht vanuit Eelke Idsardi. Hij regelt al meer dan 10 jaar zelfstandig verhuur van machines en gereedschappen. Tevens werken we samen met Maxmachineverhuur en zijn wij verhuurpartner van WRUNIT.

Packenzo techniek is de verzamelnaam voor al onze technische afdelingen en hier bieden wij deze diensten aan onder deze naam. Welkom. Wij bouwen door met deze mooie samenwerkingen.

Keuze?

We hebben een ruim verhuur aanbod van met o.a. een Bakwagen met laadklep, kar met huif, enkel en tandemassers, reclame kar, tuinmachines, hoogwerker, handgereedschap, grasmaaier, trilplaat, schuurmachine vloer, flex, steekwagen en nog veel meer.

Ons aanbod?

Ons aanbod staat nog niet volledig op de website we breiden dit langzaam uit. Maar dit betekend niet dat we het niet verhuren of verkopen. Neemt u gewoon even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Direct contact

Gebruik maken van onze diensten?

We bieden naast ons verhuur assortiment de mogelijkheid machines en producten van ons te kopen. En omdat wij het onderhoud van onze machines zelf uitvoeren bieden we ok de mogelijkheid machines door ons te laten onderhouden en te keuren.

  • 0512 510 500

Locatie Franeker – Afdeling Techniek

Verhuur

Voor een korte periode een machine huren die je niet direct zelf even koopt. Wij hebben een assortiment machines en gereedschappen die klaar liggen om gehuurd te worden.

Verhuur assortiment

Verkoop

Kopen bij een bedrijf of relatie die je vertrouwd en die technische kennis van zaken heeft. Wij bieden de mogelijkheid een machine of gereedschap over te nemen of nieuw via ons te bestellen.

Verhuur assortiment

Onderhoud

Onderhoud van machines of gereedschappen is het behoud van de machine en verlengt de duurzaamheid. Het maakt het veiliger om mee te werken en hiervoor zorgen wij ook voor de keuring.

Verhuur assortiment

Service waar u wat aan heeft

Verhuur staat gelijk aan service verlenen, vertrouwd, snel, no nonsens. wij gaan de uitdaging aan om u te bieden wat u vraagt.

Contact?

Eelke Idsardi

Henk Visser

Huren, kopen, onderhoud of keuring?

Bel ons om een afspraak te maken.

  • 0630086984

Eelke Idsardi

Wie: Pack & Zo | Techniek is een bedrijfsonderdeel welke gericht is op alle technische afdelingen

Over ons: Samenwerking tussen Eelke Idsardi en Henk Visser Een mix van 2 werelden met de Techische kennis en opleiding en Zorg en begeleiding.

Doel: het geven van opleiding, training en begeleiding op techniek gebied tot op een praktijk basis voor werk niveau. Ons doel de medewerkers (want zo zien wij naar deze mensen) te begeleiden naar een vervolg in de maatschappij.

Afdelingen:

We hebben de volgende afdelingen:

ICT Computers, Tuinmachines & Gereedschappen, Fietsen, Hout, Metaal & Elektro.

Aanbod:

We bieden de volgende diensten aan voor de particulieren en zakelijke makt

Inkoop, verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie, keuringen, opleiding.

Wat we doen:

Onze technische diensten zijn: 

Het repareren en verkopen fietsen. 

Verhuren/repareren en verkopen van kleine tuinmachines en gereedschappen.

We keuren arbeidsmiddelen en machines. Dit betreft de geregistreerde technische keuring volgens een 3140 Norm

We hebben een houtafdeling die in seriewerk produceert. Houten kratten, dienbladen, wijnkistjes. Dit kan met blank hout, bedrukt of geschilderd.

Onze Ict afdeling bied assemblage, reparatie en onderhoud van nieuwe en oudere computers. We verwerken/vernietigen oude computers en data. en hergebruiken onderdelen voor 2ehands verkoop.

We geven training/opleiding op diverse technische gebieden, waaronder metaal en machines, elektrotechniek, hout, en ICT.

Hoe wij werken:

Op al onze afdelingen geven wij opleidingen met begeleiding en ondersteuning van ons Stap naar Werk Team. We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden om te leren en om bezig te zijn met de ontwikkeling. Dit is bijvoorbeeld sociale problematiek maar denk ook aan beperkte vak vaardigheden. We bieden kansen voor de groep die niet (meer) op school op zijn plek is maar die nog niet aan het werk kan. maar ook de groep met een sociale problematiek die moeite hebben met structuur in het dagelijkse ritme, werk, contacten, etc.

Elke afdeling staat onder begeleiding van een getraind en gecertificeerde leerkracht/begeleider we richten ons op de brede vak mogelijkheden en specifieke kennis.