Sinds kort bieden we bij Packenzo meer leer mogelijkheden en meer begeleiding onder de afdeling Techniek. Zo hebben we machines in de verhuur, verkoop en onderhoud. Packenzo Techniek bied de mogelijkheid werk vaardigheden te leren binnen een traject of plan. We bieden een traject aan waarbij we samen kijken naar de wensen en mogelijkheden van de medewerker. Vanuit Stap naar werk worden medewerkers begeleid in dit traject of plan. 

Vanuit Packenzo hebben we hiervoor contact met de zakelijke en particuliere markt om werken in de praktijk te ervaren. Binnen onze eigen afdelingen kunnen we al veel laten ervaren over hoe het werken in de praktijk is maar het zelf ervaren dat is natuurlijk nog mooier.  

Paulus werkt hier bij een particuliere opdrachtgever en is druk bezig geweest met het verwijderen van boomwortels uit de grond. Hij is hiervoor stap voor stap begeleid en getraind door ons team om veilig om te gaan met de minikraan. Geweldig dat de particulier deze opdracht aan ons heeft gegund.  Zo kunnen medewerkers werken in de praktijk echt beleven. Een win win situatie!

Bekijk hier ons verhuur, verkoop en onderhoud aanbod.