ICT

Nieuwbouw – Verkoop – Installatie – Reparatie – Onderhoud – Recycling – 3d printen – Laserbranden

Demontage / Recycling

Voor het verantwoord demonteren en recyclen van uw elektronisch apparaten bent u aan het juiste adres. Wij nemen de zorg voor uw (oude) apparatuur uit handen en dragen bij aan een duurzamere toekomst.

3D printen

Stap in de toekomst van productie met onze geavanceerde 3D-printdiensten. Wij bieden hoogwaardige 3D-printoplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen. Denk hierbij aan relatiegeschenken of een cadeau voor uw personeel, zoals een sleutelhanger met het logo van uw bedrijf. Vraag naar mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Computers bouwen

Wij verkopen zorgvuldig samengestelde computers of andere ICT gerelateerde producten. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een game pc op maat, een monitor of een tweedehands laptop vraag dan naar de mogelijkheden of kom eens langs bij één van onze locaties.

Grafisch

Breng uw visie tot leven met onze grafische ontwerpdiensten. Of u nu op zoek bent naar een opvallend logo, aantrekkelijke flyer of een mooie poster, wij staan voor u klaar.

Reparatie

Ondervindt u problemen met uw computer of laptop, wij helpen indien mogelijk graag met deze reparatie. Wij kijken daarnaast graag mee naar de snelheid van uw software en kunnen ook uw computer e.d. schoonmaken. Of het nu gaat om hardware problemen of software gerelateerde kwesties, wij herstellen computers snel en betrouwbaar.

Verkoop

Wij verkopen zorgvuldig samengestelde computers of andere ICT gerelateerde producten. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een game pc op maat, een monitor of een tweedehands laptop vraag dan naar de mogelijkheden of kom eens langs bij één van onze locaties.

Laser branden

Personaliseer uw producten met onze laserbranddiensten. Of het nu gaat om relatiegeschenken of promotiemateriaal, onze laserbrandtechnologie geeft een uniek en professioneel tintje aan uw producten. Indien nodig kunnen wij ook het hout door onze houtafdeling op maat laten maken.

Meer weten?

Bel ons: 0512 510500

Werkbegeleiders

Jesse

Werkbegeleider | ICT | Franeker

Christian

Werkbegeleider | ICT | Drachten

Bob

Werkbegeleider | ICT | Franeker/Drachten

ICT Icoon

Onze winkel en diensten

Onze dienstverlening is gebouwd op zakelijke en particuliere relaties. Zoek u naar ICT oplossingen voor uw bedrijf? of zoekt u naar een computer voor bij u thuis? Wij bouwen computers, onderhouden ze, geven ze een upgrade. We recyclelen afgedankte computers en sorteren de materialen, we vernietigen data en mediadagers. Door de verwerking van computers en onderdelen bieden we regelmatig kwalitatieve computers aan die aantrekkelijk zijn geprijsd. Ook volledig naar wens samengestelde computers verkopen wij.

Daarnaast bieden we 3d print technologie aan en het laserbranden van materialen. Op het gebied van presentatiematerialen kunnen wij helpen met een grafisch ontwerp van bijvoorbeeld een logo, flyer of poster.

Heeft u een project om verbinding mee te maken?