Fietstechniek, reparatie, assemblage, onderhoud & verkoop 2e hands fietsen2018-04-11T10:31:43+00:00

Fietstechniek

Assemblage, Reparatie, Onderhoud & Verkoop

Pack & Zo Fietstechniek Logo

Passen wij bij uw onderneming?

Wij bieden onze diensten aan in de omgeving van Franeker en Drachten. Wij hebben de mensen en de ruimte om grote aantallen fietsen te onderhouden en te repareren. Wij zoeken de samenwerking met lokale fietsenwinkels en verkoopkanalen om fietsen verkoop-klaar te maken, te assembleren en te onderhouden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons aanbod van diensten geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben 2 werkplaatsen met ruimte voor opslag. Onze diensten zijn o.a.:

Een goed bereden fiets heeft af en toe wat aandacht nodig. Wij kunnen het onderhoud voor u doen zodat u weer veilige kilometers kunt maken. Het smeren van een ketting, het afstellen van de versnelling of het afstellen van de elektromotor. De banden weer op druk en met een goed profiel en werkende verlichting weer de weg op.

Erg vervelend natuurlijk als u onverwacht toch tegen een probleem aanloopt. Maar wij zijn er voor u, een lekke band, een scheef stuur, een kapotte snelbinder of niet werkende verlichting. Onze dienstverlening biedt hiervoor de oplossing. Veel basisonderdelen hebben wij op voorraad en kunnen wij direct plaatsen. Op afspraak is uiteraard handiger. Ook kunnen wij de fiets(en) halen en brengen.

Uw wilt uw fiets een upgrade geven? het plaatsen en monteren van nieuwe onderdelen is een onderdeel van onze dienstverlening. Denk aan een nieuwe standaard, goedgekeurd slot of om de wens om meer fietsplezier te beleven door het plaatsen van een ander sportstuur, fietscomputer of een zadel.

Wij hebben op onze locaties in Franeker en Drachten diverse 2e hands fietsen in de verkoop. Kom langs en bekijk ons aanbod wellicht fietst u of uw kind er wel op naar huis.

Voorbeelden van diensten

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden op de afdeling fietstechniek zijn:

  • Ketting smeren

  • Derailleur afstellen

  • Remmen afstellen

  • Band plakken

Niek Ensing

Werkbegeleider | Fietstechniek | Drachten

Heeft u fietsen voor onderhoud?

Zoek nu contact!