Voor alle artikelen geld dat wij de verzendkosten voor het transport niet in de prijs berekenen. Dit betekend dat we leveringen belasten met verzendkosten. We bieden wel de mogelijkheid aankopen bij onze locaties op te halen en we bieden de mogelijkheid om kosteloos producten te bezorgen of op te halen.*

  • Hout artikelen tot 10 kilo leveren wij voor een tarief van €4,95. Grotere hoeveelheden word in overleg door onszelf bezorgd of tegen een tarief van een transporteur.
  • Fietsen leveren wij in de regio Franeker en Drachten Gratis. Buiten deze regen leveren wij voor €4,95 Een aankoop van buiten Friesland dient te worden opgehaald of op verzoek kan er door onze eigen transportdienst worden geleverd. De tarieven hiervoor hangen af van de hoeveelheid.
  • Computers leveren wij in de regio Franeker en Drachten Gratis. Buiten deze regio leveren wij afhankelijk van het gewicht vanaf €4,95 tot 10 kilo. Met een gewicht van 10 tot 25 kilo leveren wij voor €14,95
  • Gratis afhalen is voor alle afdelingen mogelijk. U kunt een product kopen in de winkel en de verzendoptie op afhalen zetten.

*De service om kosteloos een product te bezorgen of om op te halen geld voor de regio Franeker en Drachten.