Elke aankoop die plaatsvind via de webwinkel van Packenzo.nl geeft recht op garantie.

  • Hout –  Producten van de houtwerkplaats zijn nieuwe producten en hierop zit 2 jaar garantie. Dit geld voor product of constructie fouten. Op de werking van Hout (uitzetten, krimpen of scheuren) in vochtige of warme ruimten kunnen we geen garantie geven dit hoort bij de natuur. Uiteraard bepaald de keuze van een houtsoort wel de kwaliteit en duurzaamheid.
  • Fietsen – Bij de aankoop van een 2ehands fiets via onze werkplaats of websites heeft u altijd 2 weken garantie tenzij anders vermeld of overeengekomen. Dit geld ook voor uitgevoerde reparaties of onderhoudsbeurten.
  • Computers – Bij de aankoop van een 2ehands Computer via onze werkplaats of websites heeft u altijd 2 weken garantie tenzij anders vermeld of overeengekomen.

In zij algemeenheid geld dat als het product is beschadigd in uw bezit, dat hiermee de garantie vervalt. Ook door het toedoen van externe factoren niet kan worden geclaimd dat een garantie kan worden uitgekeerd zoals het rijden van een lekke band bij de fietsen of het statische ontlading bij het gebruik van niet geaarde stopcontacten bij computers.